Hääkuvaus Pyhäjärvellä

Vappuna matkustin pyhäjärveen valokuvamaan Pirittan ja Teemun häitä, ja olipa kokemus. Sää vaihteli tuli räntää ja vettä mutta tunnelma oli silti kohdillaan. Häät olivat niin kauniita , kun morsian tuli heidän lapsensa Topiaksen kanssa sisään. Tuhannet kiitokset kun sain olla teidän kanssa päivän! 🙂

// Under valborg körde jag till Pyhäjärvi för att fotografera Piritta och Teemus bröllop, och vilket äventyr det blev! Vädret skiftade mellan regn och slöslask, men humöret var ändå på topp! Vigseln var så vacker, när Piritta kom in med deras son Topias. Tusen tack fina ni för att ni ville ha mig med! 🙂

// Last weekend in April I drove to Pyhäjärvi to document Piritta and Teemus wedding, and what an experience that was! The weather was terrible, but the wedding was still a big success! The bride entered the church together with their son, such a beautiful moment! Thanks for having me 🙂

DSC_3968 DSC_4092 DSC_4175 DSC_4203 DSC_4244 DSC_8633DSC_8657 DSC_8713 DSC_9309 DSC_9176


No Comments

Kommentera

error: